Maurizio Sarri mbush 62 vjeç.

Ka qenë protagonisti i një përalle të mrekullueshme që e ka çuar nga kategoria e dytë te Premier League dhe Juventus.

Pavarësisht sukseseve të arritura në karrierë, ai do ta kalojë këtë ditëlindje pa ekip.

Nuk ndodhte që nga 2012-ta, kur u shkarkua nga Sorrento në.