Divorci i Francesco Totti dhe partneres se tij, Ilary Blasi, vazhdon të jetë në qendër të mediave. Gazetari i njohur italian, Roberto D’Agostino, i cili ishte i pari që publikoi lajmin për fundin e marrëdhënies, u shpreh: “Ata kanë qenë në krizë për të paktën pesë vjet.

Kur u largua nga futbolli, Totti u dëshpërua ndërsa karriera e Ilari mori hov. Kur doli emri i Noemi Ilary, ajo i kërkoi një shpjegim Totti-t para fëmijëve më të mëdhenj, por e mohoi. Ata vendosën të ndaheshin gjithsesi duke dalë një komunikatë të përbashkët pas përfundimit të shkollës së fëmijëve.

Por më pas u publikon fotot e Chi të Tottit në shtëpinë e Noemit dhe Blasi ishte shumë e inatosur. Të dy, Totti dhe Ilary kanë prova shkatërruese për t’i sjellë në gjyq.

Ai gjeti mesazhe erotike në celularin e saj kur e kontrolloi. Më pas mori videon në të cilën Ilary merr Rolexes nga kasaforta. Do të jetë një shkatërrues si proces gjyqësor.

Çifti kishte probleme të tjera prej vitesh. Mendoj se kriza filloi menjëherë pas lindjes së Isabelës _në vitin 2016,). Fundi i karrierës futbollistike ishte një shqetësim i madh për Franceskon, ai ndihej vetëm”, theksoi ai.