Është një stjuardesë që lejon pasagjerët të bëjnë seks në avion: quhet Donata Valantinaite, është lituaneze dhe punon si stjuardesë prej pesë vitesh.

Ndryshe nga koleget e saj që nuk e lejojnë kënaqësinë e marrëdhënieve seksuale gjatë fluturimit dhe udhëtimit, Donata është në vend të saj pro “Mile High Club”, pra rrethit të rezervuar për ata që kanë bërë seks në fluturim.

Ajo pranoi për Daily Star: “Pashë një çift që hynë në tualet së bashku. Reagimi im ishte thjesht një buzëqeshje e natyrshme, kushedi se çfarë po bënin atje së bashku.

“Unë nuk thashë asgjë. Për sa kohë që ata nuk shqetësojnë të tjerët, nuk bëjnë tinguj ose nuk qëndrojnë në radhë jashtë banjës, unë nuk do të hyj për t’i larguar”.