Piloti monogask i Ferrarit, Charles Leclerc, ka dalë sot pozitiv me Covid-19. Lajmin e konfirmoi vetë Leclerc në rrjetet sociale, duke sqaruar se ka qenë në kontakt me një person që ishte pozitiv.

Leclerc aktualisht ndodhet në izolim në shtëpinë e tij në Montekarlo. “Ndihem mirë. Kam vetëm disa simptoma të lehta”, tha monogasku.

I jam nënshtruar kontrolleve mjekësore dhe kam zbatuar protokollin e skuadrës. Për fat të keq zbulova se kam qenë në kontakt me një person që ishte pozitiv. U auto-izolova, kontaktova me miqtë më të ngushtë, ndërsa tamponi që bëra tregoi se isha pozitiv”, tha Leclerc.