Shembulli i një familje të pazakontë dhe aspak normale. Elon Musk mund ta vërtetojë këtë përmes zbulimit të ri nga babai i tij. Siç rezulton, Errol Musk pranoi së fundmi se kishte një fëmijë të dytë sekret me thjeshtrën e tij, të cilën ai e rriti që në moshën 4-vjeçare.

Po e lexoni saktë këtë, Errol Musk lindi dy fëmijë me thjeshtrën e tij. Çifti i çuditshëm kishte në fillim një djalë dhe më vonë një vajzë.

Gjatë një interviste për The Sun, Errol konfirmoi se kishte një fëmijë të dytë me thjeshtrën Jana Bezuidenhout. Ajo është 35 vjeç dhe Errol aktualisht është 76 vjeç.

Babai i Musk tha për The Sun se “e vetmja gjë për të cilën jemi në tokë është të riprodhojmë. Nëse do të mund të kisha një fëmijë tjetër, nuk mund të shoh ndonjë arsye pse mos ta bëj këtë”.

Siç mund ta shohim, molla nuk ra shumë larg pemës thjesht duke parë idetë e Errolit për riprodhimin. Elon Musk së fundmi lindi fëmijën e nëntë me një nga drejtueset e tij te Tesla në fshehtësi.

Ai ka idenë se popullata njerëzore është në rrezik të madh, sepse niveli i lindjeve është ulur në mënyrë dramatike gjatë dy dekadave të fundit.

Në mendjen e tij, ky është problemi më i madh me të cilin po përballet qytetërimi njerëzor tani. Vetëm se ai nuk përmend çështjet e mbipopullimit nga vendet e botës së tretë as në Afrikë, as në Amerikën Latine.

Për Musk, vetëm vendet e botës së parë duket se kanë rëndësi kur bëhet fjalë për çështjet e nivelit të lindjeve në tokë. Errol u takua me Heide Bezuidenhout në fillim të viteve ’90 dhe u martua me të në 1992, ajo ishte e ve me tre fëmijë nga martesa e saj e mëparshme.

Një nga ata fëmijë ishte Jana. Pas këtyre zbulimeve, interneti u ndez me lloj-lloj batutash dhe memesh. Por realiteti është se Musk dhe djali i tij kanë tendenca të dyshimta.