Në Twitter, këngëtarja Noemi është ngatërruar me Noemi Bocchi, të dashurën e re të Francesco Tottit. Një përdorues e ka ofenduar rëndë artisten për shkak të ndarjes së “Pupone” dhe Ilary Blasi, e cila erdhi pas 20 vitesh së bashku.

“Zonjushë, më vjen keq ta pranoj që e ke bërë mirë matematikën. Përfituat nga periudha e errët që po kalon i dashuri juaj për të shkatërruar një familje.

A nuk mendove pak se fëmijët e Tottit do të kalojnë periudha të zeza, duke i përçarë prindërit e tyre? Çfarë karakteri i poshtër! Ptu…”, – ka shkruar një “hater”.

Përgjigja e muzikantes nuk vonoi: “Mendoj se ke bërë TAG personin e gabuar!”

Më pas, kur Trash Italiano publikoi një “screenshot” të shkëmbimit surreal të fjalëve në Instagram, Noemi, këngëtarja, mes fansave të tjerë të mëdhenj të Romës, komentoi me argëtim:

“Mund të të këndoj një këngë!” Më pas një përdorues tjetër është përgjigjur: “Janë vetëm fjalë”, duke perifrazuar këngën e famshme të Noemit dhe artistja menjëherë i është përgjigjur me gjuhën e tij: “Ajo”.