Sipas astrologjisë, gratë e lindura në shenjat e mëposhtme të horoskopit, janë nënat më të mira. Të gjitha nënat janë të mira, misionare, dhe padiskutim forca e cdo fëmije, por sipas astrologëve, femrat që ju përkasin tri shenjave të mëposhtme, kanë treguar se dinë të kujdesen më së shumti për foshnjet e tyre.

Gaforrja – Të lindurit e kësaj shenje njihen për natyrën e tyre të ndjeshme dhe këtë e tregojnë në marrëdhëniet me fëmijët. Nënat e lindura në shenjën e Gaforres i duan dhe kujdesen shumë për fëmijët e tyre. Ato janë jashtëzakonisht mbrojtëse dhe gjithmonë përpiqen të bëjnë gjithçka që është e mundur për t’i mbajtur fëmijët e tyre të sigurt.

Virgjëresha – Këto nëna janë perfeksioniste dhe gjithmonë përpiqen të planifikojnë dhe organizojnë gjithçka sipas një rendi të caktuar. Ato njihen për faktin se mund të kryejnë në mënyrë perfekte disa detyra në të njëjtën kohë, ndaj do t’i zgjidhin detyrimet pa asnjë vështirësi në mënyrë që gjithçka të jetë e përsosur. Nënat e lindura në shenjën e Virgjëreshës do t’u mësojnë fëmijëve të tyre disiplinë dhe integritet.

Peshqit – Peshqit janë me natyrë më të qetë, më të ndjeshëm dhe mjaft të dhembshur. Nënat e lindura në shenjën e Peshqve janë plot dashuri dhe përpiqen të krijojnë një marrëdhënie mirëkuptimi me fëmijët e tyre, shkruan Pinkvilla. Peshqit gjithmonë i mbështesin fëmijët e tyre dhe do të bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për ta bërë fëmijën e tyre të përmbushë ëndrrat e veta.