Pak javë më parë, këngëtarja e njohur shqiptare, Fifi u bekua me ardhjen në jetë të djalit të saj të parë, Theo Mal. Mirëpo, edhe pse duhet të shijojë ditët e saj të para si nënë, këngëtarja ka reaguar e revoltuar në një postim të fundit në rrjete sociale.

Duket se revolta e saj lidhet me njerëz që merren me thashetheme, ndërsa shkruan se ata rrinë e hanë ‘m*t’.  “Jan do nierëz që rrinë e rrinë e hanë m*t. Pastaj janë do të tierë që kur nuk ju del gjithçka sipas planit shpifin.

Pastaj janë do të tierë që kur nuk janë të lumtur me veten, jetën dhe gjërat që i rrethojnë. Shikojnë me çdo kusht të sjellin aty te ajo strofulla e zeze ku janë vet dhe fillojnë dhe krijoinë histori.

Ky muhabet është më the, i thashë, më tha, iu thanë, i the. Domethënë në fund secili thjesht i aprovon me kokën e vet ça don vet dhe si tiu konvenojë’- shkruan Fifi në rrjetet e saj sociale.