Finalja e madhe e Big Brother, opinionet e para të Zhaklinës dhe Arbërit

Showbiz - 7 muaj më parë

Arbër Hajdari dhe Zhaklin Lekatari ishin dy opinionistët e këtij edicioni të dytë të Big Brother. Ata falenderuan produksionin për mundësinë që iu dha, për tu bërë pjesë e këtij spektakli gjigand.

Arbër: Ka qenë një rrugëtim i vështirë dhe emocionet për ne kanë qenë të mëdha. Sot unë i kam harruar të gjitha dhe më vjen mirë që kam qenë pjesë e këtij programi.

Zhaklin: Unë du të të falenderoj Arbana edhe ty dhe produksionin që më dhatë këtë mundësi. Gjatë kësaj kohe unë i kam dhënë mendimet e mia gjatë gjithë kësaj kohe. Uroj të fitojë më i miri.