Fotinia dhe Danieli kanë qenë çifti fitues i Big Brother 9 Albania.

Për herë të parë, ajo ka folur me disa prej banorëve për marrëdhënien e saj me të brenda shtëpisë dhe jashtë.

Fotini tha se ka qenë e dashuruar me të dhe kuptoheshin vetëm me shikim, por jashtë gjithçka ishte ndryshe, për këtë arsye ndodhi ndarja.

Ajo shtoi se ka përmirësuar shumë gjëra te vetja e saj që nga ajo kohë…