Arjola Demiri përballet herë pas here me kritika dhe komente negative në rrjetet sociale. Në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor, Arjola ka publikuar disa statuse që lidhen me komentet që merr nga gratë.

Aktorja e dashur për publikun i nis ‘story-t’ e saj fillimisht me një shkrim ku thotë se “do të donte të ishte festa e gruas sot”. Më tej ajo shton me ironi se merr dashuri dhe mbështetje nga gra dhe zonja.

“Do doja të ishte festa e gruas sot! Sepse vazhdimisht kam femra që më mbështesin fuqishëm dhe do doja t’ju kushtoja vëmendjen e duhur disa prej këtyre zonjave, që nuk di t’jua shpërblej gjithë këtë dashuri të pakufishme, e sjellje të mrekullueshme prej nënash dhe motrash dhe grash ndaj meje.

Kuptohet këto janë një numër shumë i vogël që të kuptohemi. Por që dua t’ju jap zgjidhje”- thuhet në statusin e parë të Arjolës.

Ndërsa në një tjetër postim, krahas një fotoje Arjola shkruan: “Si mund të jetë e ardhmja grua? Kur gratë janë të parat që duan të të fundosin?”

Statusi i radhës thotë: “Si çdo ditë në këto 9 muajt e fundit zgjohem me nga 1-2 ose 3-4 sms ose komente pozitive që nuk kam dashur t’i publikoj por realisht meritojnë vëmendje.”