Ben Affleck dhe Jennifer Lopez janë të martuar zyrtarizht… Ata e bënë dasmen si një çift fëmijësh që kërkonin të ikin, duke thënë “Po” në shkretëtirë.

Sipas të dhënave të gjykatës, të marra nga TMZ, çifti mori një licencë martese në Clark County, NV — e cila u mor dhe u përpunua të shtunën, më 16 korrik.

Është në emrat e të dyve — emrat e tyre ligjorë në atë … Benjamin Geza Affleck dhe Jennifer Lynn Lopez. Një burim i lidhur me Bennifer thotë për TMZ… ata, me të vërtetë, u penguan… dhe licenca është një sinjal se ata tani janë burrë e grua.

TMZ e publikoi historinë në fillim të këtij viti… “J Lo” u pa me një unazë fejese kur bënte blerje mobiljesh me vajzen e saj 14-vjeçare, Emme. Menjëherë pas kësaj,  Jennifer ndau lajmin me fansat e saj nëpërmjet një video-mesazhi në buletinin e saj…

Ajo u pa me sy të përlotur dhe thjesht thotë: “Ti je perfekt” para se të mund të shikosh unazën e saj të bukur me diamant jeshil.

Ben dhe Jen u fejuan për herë të parë në fund të vitit 2002, por i ndërprenë gjërat në vitin 2004 para se të martoheshin.

Ata të dy vazhduan të kishin lidhje të ndara, duke përfshirë martesat dhe fëmijët, por ish-të u ribashkuan pothuajse një vit më parë dhe kanë qenë në dukje të pandarë që atëherë.

Shenjat e lidhjes së tyre në martesë kanë qenë aty gjatë gjithë kohës. Ata kanë qenë së bashku për të gjetur një shtëpi, shpesh duke sjellë fëmijët e tyre  dhe sinjalizuan se synonin një situatë të përzier familjare.

Pavarësisht se disa nga marrëveshjet e tyre të pronave të paluajtshme dështojnë, çifti duket se është vendosur në një pasuri të Beverly Hills.

Muajin e kaluar, makina e Jen-it u pa në një pronë masive në Beverly Hills. Kishte gjithashtu 4 kamionë në lëvizje jashtë pronës — plus, kamionë lëvizës në shtëpitë aktuale të Ben dhe Jen në zonën e L.A.. Shtëpia nuk ishte e listuar për shitje — na është thënë se ai e bleu për rreth 60 milionë dollarë.

Më parë ishte në pronësi të Danny DeVito dhe Rhea Perlman. Tani, ata po lëvizin si burrë e grua…