Kida është njëra ndër këngëtaret e cila shpenzon shumë për veshje. Rrobat dhe bizhuterite e saj shpesh kapin shifra të larta.

Së fundmi, faqja “Shqip Closet” ne rrjetin social Instagram, i ka bërë një vlerësim veshjes së fundit të Kidës dhe në bazë të llogaritjeve del se vlera e saj në këtë foto kap shifrën e 97 mije e 785 euro.

Nga bizhuteritë e shtrenjta, deri tek veshjet “firmato”, Kida del se ka vlerën e një banese luksoze në këtë fotografi.

Këngëtarja është shume e kërkuar edhe nëpër koncerte, prej nga te cilave edhe fiton shumë shifra te larta.