Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri, feston sot një ditë të rëndësishme në jetën e saj. Katër vite më parë, Adelina solli në jetë një djalë me bashkëshortin Serjoza Markov, të cilin e quajtën Jon.

Adelina Tahiri ka publikuar disa momente më të birin, ndërsa shprehet se do të jetë pranë tij pavarësisht gjithçkaje dhe se e do shumë.

“Jeta Mamit! Urime ditëlindjen dhe gjithë të mirat e kësaj bote të dëshirojmë. Falenderoj Zotin çdo ditë për ty që të kam dhe që më zbukurove jetën.

Do jemi gjithmonë afër teje dhe në ngritjet e tua, në uljet e tua. Dhe kur duhet dikush të t’i fshi lotët prapë unë do të jem aty, dhe në gëzimet dhe sukseset e tua unë prapë do të jem aty.

Gjithmonë nëna më krenare për ty! Tputh pa fund Mami. Urime Ditelindjen Jon. Te don Tate”, shkroi Adelina Tahiri ne Instagram.