Beyonce u tregoi fansave një foto të rrallë me të tre fëmijët që ndan me bashkëshortin e saj prej kohësh Jay-Z, përpara publikimit të albumit të saj të ri Renaissance.

Në një postim në faqen e saj zyrtare, ylli i muzikes ndau një foto të ëmbël të vajzës Blue Ivy, 10, dhe binjakëve pesëvjeçarë Rumi dhe Sir, që flinin pranë saj në shtrat.

Beyonce vazhdoi të falënderonte publikisht fëmijët e saj, bashkëshortin dhe anëtarët e tjerë të ngushtë të familjes që i dhanë asaj hapësirën, kreativitetin dhe frymëzimin që i nevojitej për të krijuar albumin e saj më të fundit.

“Renaissance” është albumi i shtatë i Beyonce dhe përfshin gjashtëmbëdhjetë këngë të reja, duke përfshirë këngën e lëshuar së fundmi “Break My Soul”. Albumi do të vihet në dispozicion për blerje dhe/ose transmetim në mesnatën e sotme.

“Ky projekt me tre akte u regjistrua gjatë tre viteve gjatë pandemisë. Një kohë për të qenë të qetë, por edhe një kohë që e gjeta se ishte më kreative”, shkroi ajo të enjten përpara publikimit.

Duke qenë se Renaissance erdhi në jetë gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, Beyonce shpjegoi se ishte ajo duke i shpëtuar pasigurisë së asaj që do të vinte.

“Krijimi i këtij albumi më mundësoi një vend për të ëndërruar dhe për të gjetur shpëtim gjatë një kohe të frikshme për botën. Më lejoi të ndihesha e lirë dhe aventureske në një kohë kur pak më shumë lëvizte”, tha mes te tjerash Beyonce.