Rovena Stefa mbetet një emër që në çdo kohë provokon me imazhet e saj. Duke qenë fytyrë e njohur për publikun, shumë herë ajo qëndron pjesë e lajmeve

Në një foto të publikuar, Rovena shfaqet me një veshje provokuese dhe këngëtarja merr vëmendje me të pasmet e saj…

Kujtojmë që shpeshherë, Rovena Stefa poston foto të tilla, të cilat marrin vëmendje të madhe në rrjetet sociale dhe në mediat rozë.

Gjithashtu, këngëtarja shpeshherë tregon se është një femër e dashur për meshkujt, pasi sipas saj, janë të panumërt burrat që i kanë propozuar për martesë, madje edhe të martuar…