Hakmarrja është një pjatë që duhet të shërbehet e ftohtë dhe kështu ndodhi kur kjo banore vendosi t’u thotë mjaft fqinjëve dhe makinave të tyre të shumta të parkuara vazhdimisht para shtëpisë së saj.

Kjo i kushtoi shumë shtrenjtë fqinjëve të saj, të cilët nuk kanë gjasa të kthehen kundër saj në të ardhmen. Gruaja, e cila mbeti anonime, ndau historinë e saj në Reddit.

“Fqinjët e mi kanë gjithsej 9 makina të parkuara në rrugë, dy prej tyre janë gjithmonë të parkuara para shtëpisë sime dhe nuk i lëvizin gjatë gjithë javës.

“Në komunitetin tonë ka një rregullore që ndalon lënien e makinës të parkuar për më shumë se 48 orë në të njëjtin vend”, thuhet në postimin origjinal.

“Fqinjët e mi kanë një rrugë mjaft të madhe që mund të përshtatet me katër makina, por është gjithmonë bosh. Ata më thanë se nuk u pëlqen ta lënë rrugën e tyre me makina, sepse duket e rrëmujshme.

“Më shumë se gjysma e makinave që kanë as nuk i përdorin. Ata i përdorin vetëm për të pasur vende parkimi të sigurta për veten e tyre. Në vitin 2021 vura re se po ndërtonin një njësi të dytë në pjesën e pasme të shtëpisë së tyre kryesore.

“Kam vënë re se e kanë përfunduar strukturën për më pak se një muaj, kjo më ka vënë në dyshime, sepse duhen 2-3 muaj dhe inspektimet komunale kërkojnë shumë kohë.

Prandaj plani djallëzor: “Dërgova një raport në bashkinë time përmes aplikacionit dhe u thashë se ndoshta ishte një ndërtim banimi pa leje. Nuk e mendova shumë deri një vit më vonë.

“Javën e kaluar vura re se fqinjët e mi po prishnin njësinë e tyre të dytë. Në lagjen tonë u përhap lajmi se një inspektor komunal ishte aty për të parë që gjithçka po prishej. Punimet kushtuan më shumë se 100,000 dollarë”.