Astrologia Laura Bilali, në një lidhje me Skype për emisionin “ABC e Mëngjesit”, tha se shenja më e privilegjuar për muajin gusht do të jetë Luani, pasi është në muajin e tij.

Gjithashtu sipas saj, shenja më pak e privilegjuar për këtë muaj, është Virgjëresha pasi do të jetë në një periudhë melankolike.

“Më e privilegjuara do të jetë Luani. Është në muajin e vetë, por ndikon dhe Jupiteri. Ka për të qenë një muaj fatsjellës në aspektin e dashurisë.

Sot që është hëna e re është në Luan dhe do të përmbush dëshirat e Luanit. Ndërsa më pak e priviligjuar do të jetë Virgjëresha se do të jetë në një periudhë melankolike dhe nuk e di se ça do saktësisht”, tha Laura.