Louise Fischer, një gazetare daneze, u bë e famshme në të gjithë botën duke shkuar në shtrat me një burrë në mes të një interviste në një klub shkëmbimi.

Rrugës për në klubin me drita të kuqe, gazetarja 26-vjeçare u përfshi paksa shumë. Tema e kronikës së saj nuk ishte gjë tjetër veçse rihapja e klubeve në Danimarkë pas izolimit për shkak të Coronavirus, kështu që Louise shkoi në Swingland dhe foli me anëtarët e klubit.

“Ata ishin pak të trembur në fillim,” shpjegoi Louise. Sipas informacioneve të DailyMail, e reja më pas vendosi të merrte pjesë vetë në aktivitetet e klubit për të “larguar pak tensionin”.

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, dëgjohet gazetarja teksa i bën pyetje një mashkulli teksa shkon në krevat me të.

“Ishte pjesë e punës”

Louise kaloi disa orë në klub, edhe pse raporti në radio që po bënte ishte menduar të zgjaste vetëm disa minuta. Radiostacioni danez Louise punon publikoi kronikën në Twitter, me përshkrimin:

“Ishte nxehtë si ferr për gazetaren tonë, por edhe për të ftuarit e saj…”.

Në video, gazetarja njëzetegjashtëvjeçare dëgjohet duke intervistuar një burrë, pas pjesës së dytë të videos dëgjohen zhurma të pagabueshme që i lënë pak vend imagjinatës.

Ndërsa shumë e kanë kritikuar Louise, ajo nuk sheh asnjë problem. Për të ishte “pjesë e punës”. Në fakt, u bë “plotësisht e natyrshme”, tha e reja.

Duke folur për Bild për reagimet që ka marrë që kur video u bë virale, Louise tha:

“Shumica e komenteve ishin shumë pozitive, ata menduan se isha e guximshme dhe argëtuese. Të tjerë mendojnë se e kalova kufirin në gazetari. Nuk kam të dashur, kjo padyshim që i bëri gjërat shumë më të lehta, babai im mendon se ishte jashtëzakonisht brilante”.