Pas debatit që pati me Oltën, Gerti ka biseduar me Jorin.

Ai tha se Oltës i mjafton të gjejë një moment që të sulmojë, duke e quajtur atë antipatike.

Sipas tij, Olta  e konsideron atë si “rrezik”, ndaj përpiqet të “kapet’ me të në çdo lloj forme.

Gerti ka pasur shpeshhere debate me Oltën brenda shtëpisë së Big Brother dhe duket qartë që nuk kanë marrëdhënie të mira.