Dëgjojmë gjithmonë se për të pasur një marrëdhënie të shëndetshme me partnerin është mirë t’i tregoni atij gjithçka që keni në mendje. Nuk keni pse t’i fshihni asgjë, sepse e vërteta do të dalë në shesh dhe do të prishë marrëdhënien.

Megjithatë, jo të gjithë mendojnë në të njëjtën mënyrë. Dikush mendon, përkundrazi, se ndarja e gjithçkaje mund të jetë e dëmshme. Këtu janë gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrë partnerit tuaj sipas internetit.

Katër gjëra që nuk duhet t’i thuash partnerit

Do të vijë një moment kur në mënyrë të pashmangshme do ta inatosni. Mbajeni për vete sepse rrezikoni të ndikoni në marrëdhënien tuaj për diçka që do të kalojë së bashku me zemërimin.

Arsyeja e vetme e vërtetë që bëhet e nevojshme të flasim për këtë është kur sjellja që ju zemëron vazhdon për një kohë të gjatë. Nëse, për shembull, ktheheni nga puna dhe gjeni burrin tuaj para televizorit dhe një mijë pjata për t’i larë në lavaman, është e kuptueshme të dëshironi të korrigjoni sjelljen e tij.

Por mos bëni një skenë që do të çojë në një grindje dhe pa zgjidhje, lani enët dhe, të nesërmen, kur zemërimi të ketë kaluar, tregojini atij për këtë.

Mos i thuaj se dëshiron të shohësh smartfonin e tij. Privatësia është e shenjtë dhe është e drejtë t’ia lëmë partnerit tonë. Nëse shkruan një ditar, le ta bëjë pa i hedhur sytë, nëse ka sirtarë të tijat, mos ia hapni.

E njëjta gjë vlen edhe për ju, mbajini këto gjëra për vete sigurisht. Mosrespektimi i kësaj mund të rrezikojë marrëdhënien.

Një gjë për të cilën nuk duhet t’i tregoni partnerit tuaj për të mos prishur marrëdhënien tuaj është marrëdhëniet e kaluara që keni pasur. Së paku nga të gjitha zakonet tuaja intime me ish-ët tuaj.

Pavarësisht se sa i dashuruar jeni, gjithmonë do të ketë diçka që nuk ju pëlqen tek partneri juaj, sepse askush nuk është perfekt. Nëse është diçka që mund ta bëjë atë të pasigurt si veshët e dalë ose duart e shtrembër, ai nuk ka nevojë ta dijë.

Ju pëlqen në tërësinë e tij, po, por ndjenja e goditjes në një nga ato që ne vetë e konsiderojmë dobësi nga ata që duam mund të jetë e dëmshme për marrëdhënien në çift.