Gjyshja e Kiarës, nënë Leta e cila është mjaft e veçantë për Kiarën, ka zbuluar një sekret familjar.

Ajo ka treguar se i ka gatuar dhëndrit tasqebap dhe e ka vendosur në frigorifer, që pasi të shkojë në shtëpi ta hajë.

Nëna Leta: Çfarë të dojë Luizi do i gatuaj.

Ervin Kurti: Për shembull çfarë ka qejf?

Nëna Leta: Për shembull kishte qejf tasqebapin. Unë ia kam bërë, e ka atje në frigorifer sonte, gati.

Ervin Kurti: Po krevatin ia ke rregulluar?

Nëna Leta: Uff, perandori! Edhe shtëpinë perandor e ka.