Muaji gusht është në gjysmë të rrugës dhe, në javët në të cilat njeriu duhet të shijojë relaksin e shumë nevojshëm të pushimeve në qetësi të plotë, yjet duket se nuk e bëjnë atë aq të qetë për ata që kanë lindur në shenjën e Demit.

Për të gjithë, për më tepër, ka periudha të vitit që janë më me fat dhe, përkundrazi, më të vështira se të tjerat. Nga ky këndvështrim, astrologjia ushtron një ndikim domethënës, e aftë për të mbështetur ose jo zgjedhjet tona.

Por edhe në rast fatkeqësie nga yjet, ne mund të mësojmë të kapim pengesat si mundësi për rritje dhe një mundësi për të testuar veten.

Një gjë që e dinë mirë, këto ditë, ata që dolën në dritë mes 21 prillit dhe 20 majit, është se e gjejnë veten përpara ditëve të vështira. Astrologia dhe shkrimtarja Lauren Ash shpjegon pse muaji gusht është kaq i vështirë për Demin.

Një shenjë tokësore, ajo karakterizohet nga një prirje ndaj përgjegjësisë, një vendosmëri e jashtëzakonshme dhe një frymë përzemërsie. Ata të Demit, në fakt, janë të vëmendshëm ndaj gjërave konkrete dhe gjërave të qëndrueshme, për t’u ndërtuar me kalimin e kohës sipas vlerave të tyre.

Me ardhjen e sezonit më të nxehtë, atë të Luanit, vështirësia më e madhe është pikërisht ajo për të arritur në përfundimin e projekteve të nisura.

Energjia që rrjedh shpejt, pra, po shtyn për një shenjë që është mësuar të ecë në paqe dhe që pëlqen një qasje të relaksuar ndaj jetës.

Prandaj, pra, ndjenja e të qenit në qoshe dhe nën presion që përfundon duke bërë një hap prapa. Prandaj, më mirë të shtyhet për një moment qetësie më të madhe.

Dhe për një muaj të vështirë, Demi mund të shpresojë për kohë më të mira dhe do të bënte mirë të shënonte një datë: 25 tetor. Sipas vetë Lauren Ash, do të ishte dita më me fat e vitit, ajo që shënon një transformim të rëndësishëm.

Financat si dhe marrëdhëniet personale do gjejnë ekuilibrin e tyre më të mirë dhe konfliktet do tentojnë të qetësohen. E gjitha kjo falë eklipsit të pjesshëm diellor tek Akrepi i cili do të rrisë ndjenjën e vetëbesimit. Hajde Demi, thjesht duhet të mbash edhe pak.