Zërat mbi të ardhmen e Erling Haaland duket se nuk e kanë shqetësuar shumë Marco Rose.

Pas fitores së arritur në miqësoren kundër Bologna-s, trajneri i Dortmund i ka komentuar me një buzëqeshje zërat e merkatos rreth talentit të tij:

“Haaland donte të qëndronte, dhe më pas të largohej. Atëherë i kam thënë: ‘Po më vret, Erling, mendoje mirë atë që do'”.

Në lidhje me formën e norvegjezit:

“I duhet të fitojë ritmin, për këtë arsye e kemi lënë në fushë disa minuta më shumë”.