Kai Havertz duket se është i mallkuar!

Gjermani që u ble në verë për 80 milionë euro vijon të jetë dështim total dhe e ka konfirmuar edhe sot.

Në minutën e 60’, ai ka humbur një rast me portën e boshatisur në sfidën Porto-Chelsea. Thjesht e pabesueshme!