Jennifer Lopez është tashmë një nga personazhet e famshëm më të rëndësishëm në botë, por historia e suksesit të papritur të nënës së saj është po aq mbresëlënëse.

Siç rezulton, fati në familjen Lopez është një luks me të cilin mund të mburren, me shembullin kryesor të nënës së saj. Emri i saj është Guadalupe Rodriguez, investimin e saj më të rëndësishëm e bëri në vitin 2004 në kazinonë Borgata të Atlantic City.

Rodriguez fitoi një shumë mbresëlënëse prej 2.4 milionë dollarësh. Vetë Jennifer e zbuloi këtë gjatë ‘The Tonight Show’ me Jimmy Fallon në vitin 2015.

Edhe pse Jennifer nuk ishte me mamanë e saj atë ditë, ajo mori një telefonatë nga një fitues jashtëzakonisht i lumtur atë mbrëmje. Sipas J-Lo, nëna e saj dukej mjaft e relaksuar kur gjithçka ndodhi teksa ajo ishte në telefon.

Ajo e dinte se diçka kishte ndodhur sapo mori telefonin thjesht duke dëgjuar tonin e zërit të saj. Në atë moment ajo i tha vajzës së saj se sapo fitoi 2.4 milionë dollarë.

Jimmy Fallon zbuloi se ai ishte në Atlantic City në të njëjtën natë. Ai po luante slot machines me babanë e tij dhe gjithashtu fitoi, vetëm se ai fitoi 200 dollarë.

Të nesërmen në mëngjes, ata zbuluan se mamaja e Jennifer Lopez-it fitoi 2.4 milionë dollarë duke lexuar gazetën. Një histori e pabesueshme që përshkruan se sa shumë fat kanë Jennifer Lopez dhe familja e saj. Siç thonë ata. Mos e urreni lojtarin, urreni lojën.