Aktorja e njohur amerikane, Eva Mendes, është e lumtur me jetën e saj. Mendes është e fokusuar në mundësi të ndryshme sipërmarrjeje dhe në të qenit nënë e dy fëmijëve.

Në një intervistë për Variety, Mendes ishte e sinqertë për vendimin e saj për të lënë aktrimin 10 vjet më parë dhe sa e vështirë ishte të ishe latine në industri.

“U lodha duke luftuar për rolet e mira”, tha ajo. “Thjesht ishte një moment ku mendova, ‘Unë do të krijoj mundësitë e mia dhe do të bëhem producent i gjërave dhe do të krijoj materialin tim’, por thjesht nuk ia vlente për mua.”

Ndërsa ajo tha se gjërat po ndryshonin dhe se ka mundësi më të mira për latinët, ajo është e lumtur ku është tani.

“Ka më shumë mundësi për aktoret latine tani, por kur u përkula 10 vjet më parë, nuk po më ofroheshin gjëra që nuk ishin veçanërisht latine,” tha ajo.

“Është emocionuese që gjërat janë ndryshe tani, kështu që kush e di se çfarë do të bëj në të ardhmen. Por tani për tani, po e mbaj në shtëpi me fëmijët e mi”, u shpreh Mendes.