Një pasagjere e habitur tregoi se si Delta Airlines i dërgoi aksidentalisht 13 valixhe të reja pasi ajo u ankua se transportuesi ia shkatërroi valixhen origjinale.

Peyton Thompson e ndau rastin në mediat sociale, duke pretenduar se linja ajrore e kompensoi aksidentalisht duke i dërguar asaj 13 valixhe të reja. Ajo ka shkruar në mbishkrimin e postimit që ka grumbulluar më shumë se 1.1 milion shikime në internet:

“Delta më shkatërroi valixhen”. Dhe vërtet shohim valixhen në fjalë e cila ka një çarje të madhe anash. Në atë moment gruaja donte të hakmerrej me kompaninë ajrore: ”U bëra një ankesë dhe ata ranë dakord ta zëvendësonin”.

Megjithatë, ajo kurrë nuk do ta kishte imagjinuar se Delta do ta kishte shlyer më shumë se dhjetëfish. Në fakt, tha ai, duke ndarë një foto që tregonte 10 kuti të grumbulluara në korridorin e tij, të cilat i ngjanin një magazine Home Depot:

“Kam marrë një njoftim se më kishin ardhur disa paketa”. Më pas janë shfaqur edhe më shumë kuti në pjesën e pasme të furgonit, si dhe më shumë të ngjeshura brenda automjetit.

Thompson më pas nxori koleksionin e bagazheve të saj me mirësjellje të Delta: “13 valixhe Ricardo Beverly Hills më vonë… Unë mendoj se ata bënë një gabim”. Dhe me të vërtetë kishte një gabim, siç pranoi një zëdhënës i Delta, Morgan Durrant:

“Njerëzit e Delta janë të njohur për të shkuar më lart dhe përtej për klientët tanë, por ndoshta ne kemi shkuar pak larg. Ne kemi kërkuar nga furnizuesi ynë i bagazheve zëvendësuese të kontaktojë me klientin për të zgjidhur çështjen. Ne ju falënderojmë për punën tuaj dhe jemi të kënaqur që keni mundur të zgjidhni një nga 13 valixhet zëvendësuese”.

Historia argëtoi popullin e internetit. Një spektator shkroi, “Një fitore është një fitore”. Një tjetër i bëri jehonë: “Nuk shoh asnjë gabim”. Më pas ka nga ata që bëjnë shaka: “Mendoj se e di se çfarë do të marrin të gjithë për ditëlindjen apo për festat e fundvitit”.

Të tjerë bënë shaka se Delta thjesht po e siguronte Thompson-in kundër aksidenteve të ardhshme të bagazheve: “Ndoshta ata thjesht po parapaguajnë për herën tjetër që do të dëmtojnë bagazhin tuaj.”