Reperja e njohur Loredana ka bërë një deklaratë të fortë në rrjetin social Instagram. Në një foto të publikuar në “Insta Story”, ajo shkruan se ka marrë shumë urrejtje, por ka qenë e fortë për familjen dhe vajzën e saj.

Loredana shton që shumë i kanë kërkuar që të “shesë” ish-bashkëshortin, Mozzik, por sipas Loredanës ajo është personi më besnik në të gjithë industrinë.

“Asnjë nuk e kishte këtë urrejtje që kisha unë… asnjë. Po si e thonë? Zoti vë në provë më të fortët, dhe po dreqin isha shumë e fortë!!!!

Për familjen time për fëmijën tim dhe për të gjithë ata që më kanë dashur gjithmonë që nga dita e parë… Unë u dëshpërova për çdo gjë, donit të më ndërpresni thirrjen? Të më përfshinit?

F*ck you. Dëshironit që unë të zbuloja familjen time për ta bërë fytyrën time më të pastër? F*ck you, doje që unë të shisja ish-burrin tim që të përmirësoja reputacionin tim? F*ck you. Unë as nuk i shes askujt as personin që më urren papritur pasi më ha nga një pjatë, sepse ai bën gabime.

Unë kam qenë personi më besnik në të gjithë industrinë, të gjithë ata që më njohin kanë qenë gjithmonë kaq të habitur sa cool jam në të vërtetë? Por askush nuk guxoi të thoshte në sy të publikut LORI ËSHTË SËRISH E FTOHTË.

Por të gjithë të tjerëve që kanë vazhduar të më duan edhe sot e kësaj dite, BETOHEM SE DO IU DUA DHE NUK DORËZOHEM KURRË”, shkroi Loredana.