Aktorja e njohur shqiptare, Monika Lubonja, i është rikthyer edhe një herë aventurës së saj në emisionin “Big Brother VIP”.

Monika ka bërë një krahasim me “Grande Fratello” në Itali duke ndarë një video të dy personazheve të moshës së saj atje.

Krahas videos te publikuar në Instagram, aktorja shkruan: “Për fat të keq mbyllja paragjykimet, bullizmi, mos të flasë kur gratë sulmojnë gratë, me sharje e ofendime këtu vjen fundi i qytetërimit tek NE.

Dhe kemi kthimin mbrapa në vite. Fatkeqësisht. E vështirë që dhe spektaklet tona të kenë lirshmërinë dhe origjinalitetin e vet.

Çlirimi mendor, emancipimi, liria, origjinaliteti e bëjnë e bëjnë një spektakël të ketë një nivel të lartë.”, shkroi Monika.