Ndërkohë që e gjithë Italia komenton ndarjen me Francesco Tottin, Ilary Blasi ka preferuar të niset për një safari në Tanzani me fëmijët e saj.

Për t’u larguar nga zhurma e ngritur nga lajmi i lamtumirës me ish-kapitenin e Giallorossi, showgirl-i ka zgjedhur Afrikën dhe më saktë Serengeti Bushtops: të përcaktuar si “tenda më luksoze e safarit në botë”.

Serengeti është i zhytur në savanë dhe mund të arrihet vetëm me avion privat, sepse është i izoluar nga çdo qendër e banuar, një perlë e vërtetë ekstra luksoze.

Por sa është kostoja? Ilary Blasi qëndron në një tendë të madhe luksoze që përfshin një tarracë të madhe prej druri me xhakuzi, pamje unike panoramike, shërbim 24-orësh të kujdestarisë, sallë pritjeje private me oxhak, pishinë, restorant gustator, perde dhe çdo lloj komoditeti.

Një qëndrim në Serengeti Bushtops ndryshon sipas kohës së mbërritjes, korriku konsiderohet sezon i lartë dhe kostoja për një natë në një nga dymbëdhjetë tendat luksoze të kampit fillon nga 1620 dollarë për person për të rritur dhe 972 dollarë për fëmijë. Kostoja përfshin lojëra me makinë, ushqim dhe pajisje të ndryshme luksoze në pronë.