Moderatorja e njohur shqiptare Ilda Bejleri i ka dhënë fund pritjes së ëmbël, duke sjellë në jetë fëmijën e saj të parë.

Ajo është bërë jetë e një vajze të vogël, të cilën ka vendosur ta quajë Siena.

Ilda nuk është ekspozuar shumë gjatë kohës që ka qenë shtatëzënë, duke qëndruar larg mediave dhe publikut.

Ne i urojmë jetë të gjatë e të shëndetshme vajzës së vogël!