Çfarë shihni në këtë foto? Mund të duket si një pyetje e parëndësishme, por nuk është. Mesa duket përgjigja zbulon nëse jeni të kënaqur me jetën tuaj për momentin apo nëse keni nevojë të bëni disa ndryshime.

Në fakt, ekspertët argumentojnë se ajo që ju duket mund t’ju tregojë shumë për veten dhe marrëdhëniet tuaja me njerëzit e veçantë në jetën tuaj tani. Iluzioni optik danez, i shpërndarë në TikTok nga Bright Side, po i lë njerëzit mjaft të hutuar sepse ata shohin dy gjëra shumë të ndryshme.

Por le të shohim se cilat janë dy mundësitë. Nëse shihni një mollë, me sa duket është një lajm i mirë. Megjithatë, nëse ju duket se shihni dy fytyra që shikojnë njëra-tjetrën, mund t’ju duhet të rimendoni disa gjëra.

Zëri në video thotë: “Nëse është një mollë për ju, merrni gjërat ashtu siç janë dhe ju jeni mjaft të kënaqur me atë që shihni në jetë. Ju e dini se gjithmonë mund të mbështeteni te njerëzit që janë pranë jush dhe që do t’ju mbështesin në çdo rast. Jeni gjithmonë me humor të mirë dhe ua kaloni të tjerëve”.

Lajm i keq nga ana tjetër nëse keni parë dy profile në krahasim me mollën. Kjo do të thotë se: “Marrëdhëniet janë prioriteti juaj i madh në jetë. Ndoshta po kaloni një periudhë pasigurie me dikë të veçantë për ju. Mos harroni se më e mira që mund të bëni është ta diskutoni së bashku dhe të mos i mbani të gjitha brenda. Gjërat do bëhu më mirë. me siguri”.

Njerëzit në seksionin e komenteve të videos ishin kryesisht të ndarë në atë që panë së pari. Kishte disa përdorues që këmbëngulnin se kishin identifikuar mollën e ngrënë, ndërsa të tjerë ishin të sigurt se i kishin parë profilet.

Iluzioni që u bë viral në internet është një version i iluzionit të famshëm të vazos Rubin, të cilin psikologu danez Edgar Rubin e zhvilloi rreth vitit 1915. Në origjinalin e tij, imazhi qendror është një vazo dhe jo një bërthamë molle, ndërsa ka edhe dy profile në secilën anë në atë rast.

 

@brightside.official

What did you see first here?!🤔😏👇#riddles #findoddoneout #whatdoyousee #whatdoyouseefirst

♬ original sound – BRIGHT SIDE