Alvaro Morata është shumë i dashuruar me familjen e tij dhe Alice Campello. Por e kaluara e tij dhe lidhjet e së shkuarës kthehen ndonjëherë në qendër të vëmendjes.

Një nga ato lidhje të spanjollit ka qenë me Carla Barber, doktoreshë dhe ish-e fejuara e Alvaro-s, që ka folur për marrëdhënien e saj me lojtarin në profilin e saj në Instagram.

“Fatkeqësisht, nuk kam më asnjë kontakt me të. Jo për fajin tim, por për fajin e tij… Mendoj se nuk e ka pranuar kurrë që unë e kam lënë”, i është përgjigjur Carla një ndjekësi që e ka pytur sesi i kishte marrëdhëniet me lojtarin e Juventus-it.

“Po, shkoj shumë mirë me ish-të dashurit e mi. Është e rrallë që të mos jetë kështu. Fatmirësisht ose fatkeqësisht, kur kam dashuruar dikë, ndjenja ime ka qenë dhe është e sinqertë, dhe  do të jetë kështu përgjithmonë”, ka përfunduar ajo.