Me një milion dollarë ju mund të jetoni në lundrim për pjesën tjetër të jetës tuaj. Kompania e madhe e anijeve me bazë në Kroaci, Storylines, do të nisë një anije rezidenciale të quajtur MV Narrative nga viti 2024, ku njerëzit mund të blejnë një apartament dhe të lundrojnë për një kohë të pacaktuar.

Anija e dukshme për momentin në paraqitjen e projektit do të ndahet në 547 njësi, nga një deri në katër dhoma gjumi, dhe gjithashtu do të ketë banesa dykatëshe: prerja më e vogël kushton një milion dollarë, më e madhja tetë.

Apartamentet mund të merren me qira edhe për 24 vjet (duke filluar nga 25,000 në vit plus një tarifë shërbimi, ushqimi dhe mirëmbajtjeje që varion nga 65,000 deri në 200,000 dollarë për të mbuluar ushqimin, shërbimet dhe mirëmbajtjen.

MV Narrative do të ketë 18 kuverta, 20 restorante, një bibliotekë me rreth 10,000 libra, tre pishina, një kopsht, një zonë fitnesi me një pistë vrapimi dhe një mikro-birrari.

Përveç kësaj, duke pasur parasysh natyrën e ofertës së saj, ajo do të strehojë një zyrë postare, spital, shkollë, bankë dhe hapësirë ​​zyre që t’i ngjajë një qyteti të vërtetë.