Një grua mbeti e habitur pasi zbuloi se për çfarë shërben maja e kapakut të ketchup-it. Laura ndau një video në TikTok në të cilën zbuloi trukun që sapo mësoi.

Në klip ajo shkruante: “Sa vjeç ishit kur zbuluat se kjo pjesë e vogël poshtë kapakut të ketchup-it shërben për të bërë një vrimë në qendër të kapakut?”. Më pas ajo shtoi: “Kjo e bën më të lehtë nxjerrjen e ketchup-it pa pasur nevojë ta hiqni atë. Për shembull, a e dinte dikush tjetër?”.

Në fakt, në video ajo shihet duke përdorur majën për të bërë një vrimë në mbulimin sipër ketchup-it. Në atë pikë tregon vrimën që kishte lënë maja në pjesën e sipërme të fletës së aluminit. Më në fund ajo demonstroi se si mund të spërkaste ketchup-in vetëm me vrimën e vogël në letër alumini.

@momlifewithlaura

How many years old were you when you found this out? #todayyearsold #momlife #momcontent #momhack #lifehack #momsoftiktok

♬ original sound – Laura | Mom Comedy

Mesa duket ajo nuk ka qenë e vetmja që është habitur nga kjo gjë. Shumë në seksionin e komenteve pranuan menjëherë se nuk e dinin se për çfarë ishte.

Njëri shkroi: “ÇFARË?!?! Sa herë që dikush derdh ketchup, shpërthen një përmbytje. Do të doja ta kisha ditur më parë!”. Ose përsëri: “Çfarë? Nuk e kisha idenë?”. Një i tretë pranoi: “E mora vesh vetëm tani”. Megjithatë, shpjegimi i saj nuk i bindi të gjithë.

Përdorues të tjerë kanë këmbëngulur se në fakt ka një qëllim tjetër: të mbyllë grykën e ketchup-it dhe të parandalojë tharjen e veshjes.

Njëri prej tyre tha: “Në të vërtetë përdoret për të mbyllur grykën e vogël nën kapak kur është e mbyllur”. Më pas janë ata që thanë: “Jo, nuk është për këtë, shërben për të mbuluar vrimën e vogël në kapak dhe për të mbajtur të freskët ketchup-in”.

Një i tretë tha: “Është e gabuar. Edhe ketchup-i është shumë më i lehtë nëse hiqni të gjithë letrën e aluminit”.