Si do të ndryshonte renditja e Serisë A nëse të gjithë shtyllat dhe traversat të goditura në këto 15 javë të para do të ishin transformuar në gola?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje Gazzetta dello Sport.

Disa klube do ta pësonin, disa më pak. Ndërsa për të tjerë nuk do të kishte asnjë ndryshim. Ky është rasti i Atalanta-s, Inter-it dhe Cagliari-t. Do të kishin të njëjtat pikë, ndryshe nga disa skuadra të tjera.

Mbreti i shtyllave është Calhanoglu, 5 shtylla të goditura (3 vetëm kundër Parma-s). Skuadra që ka goditur më shumë shtylla është Milan-i i Pioli-t (12).

RENDITJA

41 (37) MILAN +4

36 (36) INTER =

32 (27) JUVENTUS +5

31 (30) ROMA +1

29 (28) NAPOLI +1

25 (25) ATALANTA =

24 (23) VERONA +1

21 (26) SASSUOLO -5

18 (11) SPEZIA +7

18 (17) SAMPDORIA +1

18 (16) BOLOGNA +2

17 (15) FIORENTINA +2

16 (15) UDINESE +1

16 (18) BENEVENTO -2

15 (22) LAZIO -7

14 (14) CAGLIARI =

14 (11) TORINO +3

13 (14) PARMA -1

10 (11) GENOA -1

5 (10) CROTONE -5

Shënim: Juventus, Napoli, Atalanta dhe Udinese kanë një ndeshje më pak.