Rebekah Vardy zbuloi sot se bashkëshorti i saj, futbollisti Jamie Vardy, mori kërcënime në mes të betejës së saj në gjykatë në Wagatha Christie.

Policia ka bërë tre arrestime deri me tani, ndërsa po heton disa komunikime. Becky, 40 vjeçe, tha: “Nuk ka rëndësi se çfarë mendimi kanë njerëzit për mua, ata nuk duhet të sulmojnë burrin apo fëmijët e mi. Unë tërheq vijën kur ju i nënshtroni ata ndaj urrejtjes së egër, të neveritshme dhe abuzoni me burrin tim.

Kjo nuk ka të bëjë fare me të. Ishin këto kërcënime që më tërhoqën vëmendjen dhe kjo është lënduese. Isha i shkatërruar. Kishim mjaft raporte policore dhe kjo ishte vetëm diçka që ia lashë policisë të merrej.

Më duhej të manovroja në një situatë që ishte e tmerrshme dhe më duhej të ndaja atë që po ndodhte për mirëqenien time, dhe gjithashtu për foshnjat e mia.

Kjo nuk ka të bëjë me familjen time. Nuk është beteja e tyre dhe nuk është e drejtë që ata t’i nënshtrohen abuzimeve të tmerrshme. Unë thjesht dua që të ndalojë”, u shpreh Rebekah Vardy.

Rebekah i tregoi “The Sun” dhjetëra mesazhe të tmerrshme të dërguara në rrjetet e saj sociale dhe sulmuesit të Leicester City, Jamie Vardy, 35 vjeç.