Disa njerëz kanë më shumë qejf të pinë sesa personat e tjerë. Këtë gjë, e konfirmojnë edhe astrologët, të cilët kanë zbuluar tre shenjat që e teprojnë më së shumti me alkoolin. Dashi, Luani dhe Demi janë shenjat që janë pak “qejflinj”, kur bëhet fjalë për konsumimin e pijeve alkoolike.

1. Dashi – Dashi pëlqen të argëtohet dhe pëlqen të mbajë gjithçka nën kontroll! Kjo është pjesë e personalitetit të tyre e cila madje mbetet e njëjtë edhe kur ata janë të pirë. Njerëzit me këtë shenjë të horoskopit janë të guximshëm, aventurierë dhe entuziastë dhe për këtë arsye ata besojnë në daljet jashtë dhe duan të shijojnë vallëzimin dhe akordimin e përditshëm në dyshemenë e klubeve. Ata janë gjithmonë të gatshëm të provojnë gjëra të reja, veçanërisht pije të reja.

2. Demi – Demi janë njerëz me shpirt të lirë dhe nuk mund t’u thonë kurrë festave dhe klubeve. Këta njerëz janë miqësorë dhe kënaqen si askush tjetër. Ata janë shumë të magjepsur nga ideja për t’u dehur dhe për të shijuar jetën në maksimum, por vetja e tyre e kontrollueshme mund ta trajtojë alkoolin si një ekspert.

3. Luani – Luanët janë krijesa entuziaste që janë gjithmonë të gatshëm të zhyten në atmosferën e festës dhe për ta, festa do të thotë pije të rënda. Njerëzit me këtë shenjë të horoskopit besojnë në respektimin e çdo minutë të jetës duke u zhytur në argëtim dhe momente të pafundme të qeshura dhe kjo është arsyeja pse ata kurrë nuk mund t’i thonë kurrë “jo” pijeve alkoolike.