Ju pëlqen apo jo kjo javë do të jetë kaotike për shumë arsye.  Nëse i përkisni një prej shenjave të mëposhtme, e cila do të përjetojë një javë shumë të keqe, dijeni që ato të këndshmet janë shumë afër.

Ju mund të ndiheni më të irrituar dhe të keqkuptoni gjënë më të vogël këto ditë. Pra, mendoni dy herë përpara se të flisni dhe bëni diçka për të cilën mund të pendoheni më vonë.

Shmangni përfundimet e shpejta dhe mbani mend se Hëna e Re në Luan më 28 korrik ju jep shtysë për të jetuar ashtu siç dëshironi.

Demi, Virgjëresha dhe Akrepi, lexoni se si do të zhvillohet pjesa tjetër e javës për ju dhe përgatituni për një përmbysje dhe zbulim shumë të rëndësishëm në jetën tuaj.

Demi

Është e kuptueshme të ndihesh i rraskapitur. Korriku ishte mjaft stresues për ju me tensione dhe stres. Këtë javë mund të ndiheni edhe më konfuzë, ndërkohë që nuk përjashtohet një mosmarrëveshje e fortë me një të dashur apo koleg.

Ndoshta është koha për një diskutim serioz qoftë në nivel familjar apo profesional për të sqaruar gjërat me një ton të qetë. Më shumë vëmendje drejt fundit të muajit, sidomos në 31 korrik, pasi Urani shkakton vonesa të veçanta, ndërprerje, shtyrje dhe në fund një ndryshim të madh në planet tuaja.

Përpiquni të përshtateni sa më shpejt që të jetë e mundur dhe të përqafoni këtë përmbysje është një pararojë e diçkaje shumë pozitive.

Virgjëresha

Ndiheni sikur forcat tuaja shoqërore ju kanë braktisur më shumë se kurrë. Dielli është ende në shtëpinë tuaj të 12-të të spiritualitetit, gjë që ju bën të ndiheni më të vetmuar dhe të dëshironi të tërhiqeni nga të gjithë dhe nga gjithçka. Kjo

nuk është një gjë e keqe, por me Hënën e Re në Luan, shenja juaj po përpiqet t’ju dërgojë mesazhe të caktuara përmes ëndrrave tuaja, të cilat është mirë të mos i injoroni.

Dëgjoni zorrët tuaja dhe nëse ndiheni të hutuar, emocionalë, madje edhe të lodhur, kjo ndodh sepse trupi juaj po redukton tensionin në mënyrë që shpirti juaj të përpunojë të gjitha ndryshimet që kanë ndodhur. Jini të durueshëm dhe pranoni veten.

Akrepi

Ditët e fundit keni përqafuar veten dhe mendimet tuaja. Vazhdoni të merrni kohë për veten tuaj në mënyrë që të zbuloni se çfarë nuk funksionon në jetën tuaj.

Ju përpiqeni të rregulloni të kaluarën tuaj, ndërkohë që kuptoni se mënyrat se si i trajtoni marrëdhëniet dhe situatat po ju pengojnë.

Lërini pas toksicitetit dhe veseve dhe afrojuni marrëdhënieve në një mënyrë më të qetë. Përqafoni marrëdhëniet e shëndetshme që meritoni.

Nëse, në fakt, e trajtoni situatën në mënyrë më inteligjente, disa nga këto marrëdhënie mund të zhvillohen në diçka më shumë.