Në valën e motit të keq që goditi Izraelin mbrëmë, Jeruzalemi u zgjua këtë mëngjes me një “batanije” bore midis 10 dhe 20 centimetra.

Ngjarja – e cila nuk është e pazakontë në qytet – ka pasur pasoja në shërbimet (përfshirë trafikun) dhe gjithashtu në shkolla – ato të lejuara për shkak të relaksimit të kufizimeve të bllokimit – të cilat u hapën vonë.

U mbajt një takim mbi situatën e përgjithshme të kryesuar nga Kryetari i Bashkisë Moshe Lion.