Në orët e ardhshme, ndoshta nesër, do të zhvillohet samiti i tretë midis Juventus dhe Sassuolo. Me synimin e qartë për të gjetur përfundimisht marrëveshjen përfundimtare për zbarkimin e Manuel Locatelli.

Vullneti i lojtarit është i qartë dhe do të ketë një peshë të rëndësishme në një negociatë ku administratori i ri i deleguar, Maurizio Arrivabene, gjithashtu duhet të marrë pjesë.

Shifrat – Siç dihet, Sassuolo kërkon 40 milion euro. Juventus, i cili nuk mund t’i shpenzojë ato para sot, ka një formulë më imagjinare dhe të artikuluar: 5 milion për huazimin dy vjeçar, 20 për blerjen me kusht të kualifikimit në Champions League, 7 milion në bonuse dhe 25% të rishitjes së ardhshme.

Sassuolo mbetet i vendosur në idenë e tij për tani, por takimi i ardhshëm i ardhshëm mund të zhbllokojë negociatat.

Gjithashtu sepse vullneti i përbashkët është mbyllja e operacionit deri në 2 gusht, ditën kur ish-mesfushori i Milani kthehet nga pushimet.