Deklarata e animalistes Jonida Gjoka, e bërë disa ditë më parë, po bën xhiron e rrjetit.  Ajo tha në një emision televiziv se kafshët nuk duhen ngrënë, pasi i kemi kushërinj me ADN.

Ndërsa sot, e ftuar në “ABC e Mëngjesit”, Jonida ka sqaruar gjithçka: “Të gjithë komente që janë bërë nuk janë bërë për mua. Jam në katilazitor të krijuar nga demonët apo zoti.

Unë kam qenë mishngrënëse, po kam hulumtuar që të bëjë një jetë më me kualitet. Në moshën që kam unë kam menduar të kem një jetë më të mirë.

Dëgjo e vërteta është e vërtetë. Mediat më kanë dhënë shumë kredi, po nuk i kam unë këto kredi. Janë studime që janë bërë nga shkencëtarë në laboratorë. Unë kam mbaruar bio-kimi në ‘92 dhe interior dizanj në Amerikë.

Unë kam sjellë disa foto në fakt që deklaratat që kam bërë nuk janë personale, po mi kanë dhënë mua kreditet.

Njeriu kudo që shkon merr atë që ka brenda, nëse ke zotin brenda ke mirësi, në kundërt ke demonët. Unë i falenderoj të gjithë ata që kanë bërë komente se më kanë dhënë kreditet.

Në fakt gjithçka që ëhstë në këtë planet është e gjallë. Ka një krijues dhe tek uji, ka një ndërgjegje si çdo gjë e gjallë.

Hindut, indianët e kanë pasur ujin 5 mijë më përpara. Nuk e kam thënë unë, mi keni dhënë mua kreditet”, tha ndër të tjera Jonida.