Me ardhjen e pandemisë së Coronavirus, lojërat me drita të kuqe janë bërë më popullore dhe së fundmi Brian Sloan, shpikësi i Automoblow, gjeti një mënyrë për ta kthyer një lodër për të rritur në një kasafortë.

Gjithçka filloi kur Sloan i tregoi një produkt që kishte projektuar një të afërmi, i cili nuk pranoi ta prekte sepse kishte frikë se e kishte përdorur.

Në atë moment, Brian kuptoi për herë të parë se produktet e tij i neveritnin njerëzit, duke zbuluar një mundësi për të bërë diçka krejtësisht të ndryshme.

Krijimi i tij i fundit është një pajisje relaksimi mashkullor e pajisur me Inteligjencë Artificiale me një zgavër të fshehur brenda, e krijuar për të fshehur sendet me vlerë nga hajdutët.

Kasaforta Autoblow Decoy është efektive kundër hajdutëve pasi është e mbuluar me lubrifikant dhe e vendosur midis një sërë mjetesh kënaqësie.

Ajo bën mrekulli, pasi një hajdut nuk do të mendonte kurrë të hynte në një sirtar lodrash për të rritur për të grabitur dikë: edhe nëse do të gjenin lodrën e lartpërmendur, ata nuk do të mendonin se kjo mund të ishte një kasafortë.

“Edhe hajduti më i zgjuar ndoshta nuk do të luante me një Autoblow të përdorur të mbuluar me lubrifikim. Është me të vërtetë vendi më i sigurt në botë për të vendosur sendet tuaja me vlerë”, ka komentuar Sloan. Kushton vetëm 39 dollarë për ta blerë nga faqja zyrtare e Automoblow.