Tre shenja të zodiakut janë më me fat në dashuri më 3 tetor 2022 dhe astrologjia na ndihmon të shohim se cilët janë ato.

Cilat janë tre shenjat e zodiakut më me fat në dashuri më 3 tetor 2022?

1. Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Ka një arsye pse jeni gati të rrjedhni shumë lehtë me treshen e Hënës, Merkurin, dhe kjo është sepse dëshironi që dashuria juaj të pajtohet; ju dëshironi që ajo të funksionojë, dhe në një farë niveli, në mënyrë të pandërgjegjshme po punoni drejt këtij qëllimi.

Ju nuk jeni kurrë nga ata që duhet t’i shmangeni pyetjeve të mëdha, veçanërisht kur ato pyetje janë bërë për të medituar vetë.

Pjesa më e madhe është se të gjitha shenjat tregojnë për ‘shkoni’ dhe ju ndodh që të keni një partner që është i gatshëm të shikojë edhe motivet dhe sjelljen e tyre.

Ju e doni njëri-tjetrin dhe kjo ditë do t’ju ndihmojë ta siguroni atë dashuri dhe do t’ju lejojë të ndiheni mirë për të.

 

(21 qershor – 22 korrik)

Ju jeni gati të arrini pikën kur bëhet fjalë për marrëdhënien tuaj të dashurisë dhe më 3 tetor, gjatë trinit të Hënës, Merkurit, do të ndjeni nevojën për t’i bërë gjërat në mënyrë të shpejtë dhe efikase. Ndërsa këto fjalë nuk janë saktësisht fjalët më romantike, ju e dini se nëse doni ta mbani gjallë këtë dashuri, duhet të ketë pak pragmatizëm.

Gjatë treshes së Hënës, Merkurit, do të shihni përfitimin e të folurit të gjërave pa frikë. Për shkak se është një tranzit i Mërkurit, ju gjithashtu do të dëshironi ta bëni këtë TANI, jo më vonë.

3. Peshorja

(23 shtator – 22 tetor)

Diçka ka ardhur dhe partneri juaj duket se është i shqetësuar nga kjo; ju nuk jeni plotësisht të sigurt nëse keni bërë ndonjë gjë të gabuar, por sigurisht që nuk do ta lini atë të rrëshqasë për një kohë të gjatë.

Ju dëshironi mbyllje dhe komunikim produktiv, dhe gjatë treshes së Hënës me Merkurin, do të jeni në gjendje të shihni mjaft qartë se dhembshuria dhe saktësia janë të nevojshme në këtë ditë.

Ju dhe partneri juaj do të pastroni ajrin, si të thuash, dhe pasi të bëhet kjo, të dy do të merrni frymë më lehtë. Duket sikur gjërat do të ecin mirë, në fund të fundit. Ju mund të jeni romantik, por gjithashtu jeni mjaft të zellshëm dhe të respektueshëm.