Kiara ka debatuar me tone të ashpra me Kristin, pasi sipas saj ai është i pa edukatë dhe nuk e meriton karrigen e Presidentit.

Ajo tha se ai nuk dëgjon, nuk di të flasë dhe nuk di të miratojë ligje.

Sipas saj atij i shijon ky pozicion për vëmendje dhe famë, por nuk do t’ia dijë aspak për problemet e popullit.

Kristi i ka kërkuar të flasë me avokaten e popullit dhe të ankohet për këtë gjë.