Miliarderja Kim Kardashian nuk e kishte parë të dashurin e saj Pete Davidson për më shumë se 4 javë, dhe ajo vendosi të merrte avionin e saj privat dhe të fluturonte në Queensland, Australi për t’u takuar me Pete.

Karriera e Pete Davidson ka qenë në rritje prej disa vitesh, dhe tani që ai u largua nga Saturday Night Live, ai tashmë është i rezervuar në projekte për të ardhmen e afërt dhe po xhiron një film me Orlando Bloom të quajtur Wizards!

Kim Kardashian ka avionin e saj privat, i cili vlen rreth 100 milionë dollarë, ajo fluturon me të gjithë stafin e saj, duke përfshirë edhe dikë që i mban ombrellën.

Tani Pete është pjesë e klanit Kardashian dhe madje shfaqet në disa episode të të reality show-t të tyre. Ai pati një bisedë me shokun e tij të humorit Kevin Hart në shfaqjen e tij të re Hart to Heart ku ai tha se “Unë jam padyshim një djalë familjar.

“Gjëja ime e preferuar ndonjëherë, të cilën ende nuk e kam arritur, është që dua të kem një fëmijë. Kjo është ëndrra ime. Po përgatitem për këtë”.