Në kohë pandemie, me maska dhe vaksina, Kina përpiqet të lërë pas situatën e krijuar nga koronavirus dhe t’i rikthehet jetës normale.

Për këtë arsye, në Shenyang, një nga qytetet më të popullura të Kinës Perëndimore, është organizuar një event të veçantë bukurie, “Miss Bum Bum”.

Në konkursin që tregon format e vitheve, kanë marrë pjesë 20 konkurrente, që kanë garuar mes tyre, ndrëkohë që nuk kanë munguar fansat që kanë ndjekur këtë konkurs.

Kjo garë e bukurisë nuk ishte zhvilluar dy vitet e fundit për shkak të pandemisë, por tani situata është rikthyer në normalitet.