Spektakli i sotëm ka nisur me debate të forta, ku janë përfshirë disa prej banorëve, Luizi, Bledi, Ronaldo, Kristi, Dea Mishel, Efi dhe Kiara. Pas përplasjes së fortë mes Luizit dhe Kristit, nuk mungoi as ndërhyrja e Bledi Manes, i cili tha se Kristi i prishi planet këngëtarit dhe për këtë arsye ai reagoi keq.

Madje, Bledi përmendi dhe shprehjen e tij të famshme tashmë, “Kristi do Luizin, Luizi do Kiarën dhe Kiara do famën.”, ndërsa kësaj radhe nuk mungoi as përgjigjja e moderatores, e cila k tha se gazetari do vëmendje.

Bledi:  Djali i tij plangprishës, Maestro tani është jashtë. Kristi ka patur luhatje. Në këtë ecje, ka meritë Kristi, Luizi, por edhe Olta. Tani që Kristi u burrërua në lojë, është vënë në lëvizje. Ai tani po tund flamurin e pavarësisë në ballkonin e lojës së tij. Kristi do Luizin, Luizi do Kiarën dhe Kiara do famën.

Kiarta: Bledi do vëmendje!