Në një bisedë që Kristi po bënte me Ronaldon për lojën, ky i fundit e këshilloi Kristin të mos e humbase durimin sepse dhe pak ka mbetur.

Kristi u shpreh se atij i është sulur e gjithë shtëpia, ndësa u ndal te Efi kur e tha këtë gjë.

Duke e cilësua si “Panterë e Zezë”, Ronaldo tha se mes tyre nuk ka fare debat, ndonëse Efi përpiqet të prodhojë një të tillë.

Sipas Kristit, ajo gjatë debatit kalon në banalitete dhe shkon në disa pika, që atij nuk i pëlqen fare t’i prekë.

Nga ana tjetër, ai tha se Kiara u dorëzua shumë shpejt, ndonëse hyri si lojtare e fortë herën e dytë.